Saenroll kabelafrollers 
Saenroll Mini
Prijs € 92,50- (excl. btw)


De nieuwe generatie kabelhaspelafrollers zijn ontwikkeld voor intensief gebruik waarbij gebruiksgemak en een laag eigen gewicht voorop staan. Voor de zijkanten is gekozen voor verzinkt staal met poedercoating. Door deze constructie zijn de afrollers sterk, voldoende flexibel en zijn ze bestand tegen zware omstandigheden. De kogelgelagerde rollen zijn voorzien van eindflenzen. Vier antislip buffers zorgen ervoor dat trillingen gedempt worden en vloeren niet beschadigen.

Specificaties:
Draagkracht: 50 Kg
Gewicht: 3,5 Kg
Maximale haspeldiameter: 600mm Maximale haspelbreedte: 330mm
Lengte: 350mm
Breedte: 350mm
Hoogte: 105mm
Mini 
  
Saenroll Plus
Prijs € 189,00 (excl. btw)


De nieuwe generatie kabelhaspelafrollers zijn ontwikkeld voor intensief gebruik waarbij gebruiksgemak en een laag eigen gewicht voorop staan. De oploopzijden zijn gemaakt van geanodiseerd aluminium met antislipribben en voor de zijkanten is gekozen voor verzinkt staal met poedercoating. Door deze constructie zijn de afrollers sterk, voldoende flexibel en zijn ze bestand tegen zware omstandigheden. De kogelgelagerde rollen zijn voorzien van eindflenzen en hebben een verende as waardoor ze gemakkelijk verplaatsbaar zijn zonder speciaal gereedschap. Vier antislip buffers zorgen ervoor dat trillingen gedempt worden en vloeren niet beschadigen.

Specificaties:
Draagkracht: 175 kg
Gewicht: 9 kg
Maximale haspeldiameter: 1200 mm Maximale haspelbreedte: 560 mm
Lengte: 610 mm
Breedte: 570 mm
Hoogte: 115 mm 
Plus
  
Saenroll HD 300
Prijs € 237,00 (excl. btw)

De nieuwe generatie kabel haspelafrollers zijn ontwikkeld voor intensief gebruik waarbij gebruiksgemak en een laag eigen gewicht voorop staan. De oploopzijden zijn gemaakt van geanodiseerd aluminium met antislipribben en voor de zijkanten is gekozen voor verzinkt staal met poedercoating. Door deze constructie zijn de afrollers sterk, voldoende flexibel en zijn ze bestand tegen zware omstandigheden. De kogelgelagerde rollen zijn voorzien van eindflenzen en hebben een verende as waardoor ze gemakkelijk verplaatsbaar zijn zonder speciaal gereedschap. Vier antislip buffers zorgen ervoor dat trillingen gedempt worden en vloeren niet beschadigen.

Specificaties:
Draagkracht: 300 kg
Gewicht: 10,5 kg
Maximale haspeldiameter: 1200 mm Maximale haspelbreedte: 660 mm
Lengte: 705 mm
Breedte: 570 mm
Hoogte: 115 mm 

  
Saenroll wielenset
€ 51,50 
(excl. btw)

Saenroll wielenset met een draagkracht van 80 kg per wiel en een wieldiameter van 100 mm. De set bestaat uit 4 wielen waarvan 2 met rem die zowel het zwenken als het draaien blokkeert.
Wielenset
 

Deel deze pagina

Offerte aanvragen

Vul uw gegevens in
Contactpersoon *
Bedrijsnaam *
Telefoonnummer *
Mobielnummer
E-mailadres *
Opmerkingen
 
Captcha image
Show another codeToon een andere code
 
Verstuur uw aanvraag