Over Cable Connection

Kabelleverancier Cable Connection levert alle soorten kabels, van standaard elektrokabels tot speciaalkabels. Waarbij wij u uiteraard vooraf uitgebreid adviseren. Wij baseren ons advies op uw persoonlijke wensen, toepasbaar in (een) specifieke installatie(s) en onder bepaalde omstandigheden. Maatwerk dus.

Werkwijze
Komen wij bij u op locatie, dan inventariseren wij de betreffende installatie/werkruimte en bespreken wij uw specifieke situatie waarbij eventuele technische problemen uit het verleden aan bod komen. Om die vervolgens voorgoed te verhelpen. U kunt erop vertrouwen: Cable Connection levert voor iedere toepassing altijd de meest optimale kabel(s). Om het u gemakkelijk te maken, werkt u altijd met slechts één aanspreekpunt. Zo houden we de communicatielijnen kort en ontstaat er geen ruis op de kabel. 

Onze kracht? Wij denken met u mee, en altijd in oplossingen. En gaan hierbij steevast voor 100% klanttevredenheid. 

Kabels voor alle mogelijke toepassingen
Niet alleen zijn we expert op het gebied van speciaalkabels, ook voor standaardkabels en toebehoren kunt u bij ons terecht. Benieuwd of wij ook u kunnen leveren? Neem gerust contact met ons op. Wij helpen u graag verder.

Het Cable Connection team
Cable Connection BV is opgericht in 2006. Onze medewerkers beschikken over veel technische kennis en jarenlange ervaring in de branche. Een kabel mag dan een onopvallend onderdeel zijn, het ontbreken ervan kan financieel desastreuze gevolgen hebben. Onze medewerkers weten dat, en zullen dus altijd een stapje harder lopen voor u. Hun persoonlijke betrokkenheid zorgt ervoor dat u altijd op de beste service mag rekenen! Service in woord, én in daad. 

Waarom Cable Connection
  • Wij vinden altijd de juiste kabel voor u - ook als u dacht deze niet meer te vinden 
  • Ons transparante prijssysteem garandeert scherpe, concurrerende tarieven
  • Wij leveren service en kwaliteit, altijd! 
  • Onze ervaring en expertise staan garant voor eerlijk en degelijk advies
  • Ons advies is altijd maatwerk: gebaseerd op uw wensen, uw installatie en geschikt voor genoemde toepassingenDeel deze pagina